DØRER LEVERT OG MONTERT I BERGEN

Vi har forskjellige typer dører, alt etter bruksområde og formål. Alle dørene kan fås i forskjellig utførelse etter behov levert i Bergen og omegn.

Dører Bergen

Dører

Hole Glass har i flere tiår utviklet, produsert og levert dører i god kvalitet. Vi holder fast i våre lange tradisjoner, men jobber samtidig kontinuerlig for å gjøre produktene våre bedre.

Dørene våre kan leverest helt etter kunden sitt ønske, og vi har mange forskjellige løsninger og tilvalg. Om spesielle ønsker dukker opp, prøver vi å få til dette.

Vi har forskjellige typer dører, alt etter bruksområde og formål. Alle dørene kan fås i forskjellig utførelse etter behov. Eksempel på forskjellige tilval kan vere låskasse, annan type terskel, kvitmalt karm, innfelt glasrute m.v.

Når man bor i hus eller i leilighet, så vil man før eller siden få behov for bytte av dører. Det er mange grunner til at dette behovet oppstår. I noen områder utsettes vinduer for råte og slitasje. Etterhvert må man rett og slett bytte gamle dører. Man kan utsette dette ved at man passer på å vedlikeholde dører når det oppstår behov for det, men likevel har de fleste materialer en levetid som gjør at man før eller siden vil måtte bytte til nye dører. Når du har behov for å få denne jobben utført, så er det praktisk med en glassmester som utfører denne jobben raskt og effektivt og gir deg et endelig resultat som du garantert vil bli fornøyd med.

Krav til sikkerhet mot innbrudd og brann ved valg av dører
Restaurering av gamle dører i Bergen? Moderne dører har flere krav i forhold til sikkerhet mot brann og innbrudd enn man hadde for flere år siden. Dette gjelder spesielt ytterdører. Man har også krav til støydemping. På grunn av dette må man i mange bygg bytte dører selv om de er i orden på grunn av at de ikke tilfredsstiller moderne krav.

I borettslag og sameier stilles det krav til brannsikkerhet som må tilfredsstilles når man velger å bytte dører, og når man har bodd i gamle bygårder, så vet man hva det betyr å ha en dør inn til leiligheten som har et visst nivå av lyddemping slik at man ikke hører alt som foregår i gangen på utsiden av leiligheten.

Bruk oss for montering av dører, vi har gode referanser fra tidligere jobb med å utskifting av inngangsdør og av å skifte glass. Vi hjelper deg med å innsetting / montering av ytterdør! Enten du har et så stort prosjekt at du ikke vet hvor du skal begynne eller et så lite prosjekt at du kunne gjort det selv, kan vi hjelpe deg.

Med vår lange erfaring innen levering og montering av dører i Bergen, vet vi med sikkerhet at vi kan skreddersy løsninger til akkurat ditt behov.

Vi er medlem av Glassmesterlauget i Bergen og har alt av sertifikater som kreves. 

Legg igjen kontaktinfo så ringer vi deg tilbake så snart som mulig!

    Uansett hva du trenger er vi sikker på at vi kan hjelpe!

    Legg igjen kontaktinfo så ringer vi deg tilbake så snart som mulig!

    [code_snippet id=5 php=true]